A regisztráció szeptember 5-én, 16:00-kor lezárult! Találkozzunk 2019-ben is!

Miért éri meg regisztrálni?

Idén kiszélesítettük és szuper ajánlatokkal turbóztuk fel a Joker elfogadóhelyeket, melyekkel ezúttal is akkor tudsz élni, ha megváltod az 1500 Ft-os Nyelvparádé Jokert. Regisztrációd után e-mailben kiküldjük egyedi Joker azonosítódat, melynek bemutatásával a helyszínen fizetheted ki, és veheted át utalványodat.

Ha regisztrálsz, automatikusan részt veszel helyszíni sorsolásainkon. Figyeld az időpontokat és mindenképp legyél a színpad közelében, mert a nyereményeket csak a helyszínen veheted át!
Olvasd el a Játékszabályzatot!

Regisztrálj most, és nyerj:

Csoportos nyelvtanfolyamra szóló bónt a Converzum - a nyelvi közösségi tértől, ingyenes Euroexam nyelvvizsga-lehetőséget, vagy akár egy ausztrál nyelvtanfolyamot a NoVa Experience jóvoltából! Regisztrációd után e-mailben kiküldjük egyedi Joker azonosítódat, mely alapján a sorsolás történik. Ha szeretnél Jokert vásárolni a helyszínen, azt szintén az azonosító bemutatásával teheted meg.

Még többre vágysz? Váltsd meg a Jokert előre, online!

Ha még a nyár folyamán megváltod a kuponodat, részt vehetsz előzetes sorsolásainkon is, ahol olyan meglepetések várnak rád, mint: páros belépők a Budapest Parkba, a Blahalousiana, a Margaret Island, vagy a Wellhello koncertjére, vagy akár egy máltai nyelvtanfolyam a NoVa Experience jóvoltából!

 Helyszín

Megközelítés tömegközlekedéssel

Az M2es metró Széll Kálmán téri megállójától vagy a 4-es 6-os villamos Széna téri megállójától pár perc séta.

Megközelítés autóval

Parkolásra a környező utcákban, illetve a Mammut és a Millenáris Park mélygarázsában van lehetőség.

Akadálymentes rendezvény

A kiállítótér kerekesszékkel is látogatható.