Kiállítóknak

19. alkalommal töltjük meg a Millenárist a legújabb nyelvtanulási lehetőségekkel, csatlakozzon hozzánk Ön is!

A bevált recepten ezúttal sem változtatunk: elégedett látogatók = elégedett kiállítók!
Ahhoz, hogy partnereinknek még nagyobb ismertséget és üzleti hasznot tudjunk biztosítani, minden évben igyekszünk újabb és újabb programokkal színesíteni rendezvényünket. Alkalmazkodunk a legújabb trendekhez, hogy elérjük a középiskolás korosztályt, ugyanakkor megőrizzük azt a szakmai színvonalat, ami miatt nyelvtanárok százai látogatnak el hozzánk minden évben.
Pályázatokkal aktivizáljuk a fiatalokat
Melyik középiskolás osztály ne szeretné külföldön tölteni az osztálykirándulást? Az az osztály, amelyik kisfilmjében a legkreatívabban mutatja be, milyen szituációkban mutatkozik meg a nyelvtudás hiánya, most egészen Rijekáig utazhat!

Használja ki extra megjelenési lehetőségünket idén is! A katalógusba és a weboldalra minden kiállítónk felkerül, azonban csak tíz cég számára adott a lehetőség, hogy az összes platformon bemutathassa magát. Megjelenés a közterületi hirdetéseinken, saját aloldal és kiemelt hirdetés a weboldalunkon, social media megjelenések, melyek több mint 5000 követőhöz jutnak el…Kár lenne kihagyni! Tartozzon Ön is kiemelt kiállítóink közé!
Lendítse fel standja forgalmát a Nyelvparádé Jokerrel!
Idén kiszélesítjük a Nyelvparádé Joker elfogadóhelyeinek listáját, hogy minden látogató megtalálja a számára fontos ajánlatokat. Kiállítóinknak idén is lehetőséget biztosítunk, hogy speciális kedvezményekkel, különleges kínálattal szerepeljenek a Joker elfogadóhelyek között. Vonzza be az Ön számára legfontosabb célközönséget! A részleteket a Joker űrlapon olvashatja el, az ajánlatokat június 1-ig várjuk.