Nyelvparádé Joker

Élj még több kedvezménnyel!

Kiállítóink minden évben számos kedvezményt biztosítanak Neked, azonban idén csavartunk még egyet a dolgon, hogy a kedvedben járjunk! Mit szólnál egy akciós könyvcsomaghoz? Vagy inkább egy nyelvtanfolyamon vennél részt még jutányosabb áron?
Most egyedülálló lehetőséget biztosítunk Neked, hogy extra kedvezményekhez juthass! Ehhez nem kell mást tenned, mint kiváltanod a Nyelvparádé Jokert, melynek árát többszörös értékben levásárolhatod az akcióban részt vevő kiállítók standjánál.
Hamarosan jövünk a részletekkel!

Személyes adatok

Tétel

Nyelvparádé joker utalvány
2000 Ft  x  db
2000 Ft

Fizetési mód

Barion fizetés Barion

Feltételek

Elfogadom az ÁSZF-et

Pipálja ki az ÁSZF elfogadását!

Az ablak bezárásához görgessen le és fogadja el a feltételeket!

Általános Szerződési Feltételek

A Prémium Voucher Elfogadásának Általános Szerződési Feltételei – továbbiakban: ÁSZF – szabályozza a Nyelvparádé (Rendezvényparádé Kft.) által kibocsátott Prémium Voucher beváltásának feltételeit.

I. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK
1. Kibocsátó – Rendezvényparádé Kft. (Székhely:1033 Budapest, Tavasz u. 3., Adószám: 13853468-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-876691, Telefonszám: +36 1 430-0405), mely kizárólagos jogosultsággal rendelkezik a Prémium Voucher kibocsátására a Nyelvparádé keretében. A Kibocsátó jogosult a Prémium Voucher előállítására, forgalmazására és beváltására közreműködőt igénybe venni.
2. Prémium Voucher – A Kibocsátó által online kibocsátott, nyomtatható utalvány, amely magyar forintban kifejezett értékkel bír. A Prémium Voucher vásárlása online, a www.nyelvparade.hu weboldalon keresztül történik. A Prémium Voucher megváltásával Vásárló a Nyelvparádé rendezvényen igénybe veheti a kiállítók extra ajánlatait, melyekről részletesen a rendezvény hivatalos weboldalán (www.nyelvparade.hu) tájékozódhat.
3. Vásárló – a Prémium Vouchert megvásárló jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet, egyéni vállalkozó vagy magánszemély.
4.Partner – Kibocsátóval a Prémium Voucher elfogadására szerződő jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet, egyéni vállalkozó vagy magánszemély.
5. Üzlet vagy Elfogadóhely – a Partner által a Nyelvparádén működtetett kiállítói stand, ahol a Partner szolgáltatása(i) ellenértékeként a Prémium Voucher, mint fizetőeszköz elfogadása történik.
6. Felek – Kibocsátó és Vásárló együttesen
7. Utalványbirtokos – a Prémium Voucherrel fizető természetes személy.
8. Prémium Voucher érvényessége – a Prémium Voucher felhasználhatóságának határideje, mely a Prémium Voucheren kerül feltüntetésre.
9. Elfogadóhelyi Szerződés – Kibocsátó és Partner között jelen ÁSZF alapján írásban kötött megállapodás, melynek aláírásával a Felek kötelezettséget vállalnak az Elfogadóhelyi Szerződés, illetve annak elválaszthatatlan részét képező mellékletekben foglaltak betartására.

II. A PRÉMIUM VOUCHER IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI
A Prémium Voucher igénylését követően Kibocsátó a megrendelést e-mailben igazolja vissza, az e-mail része a nyomtatható utalvány. A Prémium Voucher igénybevételének feltétele a kinyomtatott utalvány bemutatása Elfogadóhely részére. Amennyiben az ügyfél a Prémium Vouchert nem használja fel, úgy a Kibocsátótól az ügyfél semmilyen összeget illetve kártérítést nem követelhet.

Abban az esetben, ha a Kibocsátó által előre nem látható, általa nem befolyásolható, ellenőrzési körén kívül eső okok miatt (vis maior) a Prémium Voucher igénybevételére nem kerülhet sor, úgy az ügyfél semmiféle pénzvisszatérítésre és kártérítésre nem jogosult.

Kibocsátó garantálja, hogy Partnerei elfogadják a Prémium Vouchert a megjelölt szolgáltatási- és termékkörre. Kibocsátó és Partnerei nem jogosultak a Prémium Vouchert sem részben sem teljes egészében készpénzre váltani, így különösen nem jogosultak annak értékéből készpénz formájában visszaadni.

Kibocsátó garantálja, hogy Partnerei az általuk értékesített termék, nyújtott szolgáltatás ellenértékéül a Prémium vouchert elfogadják és nem határoznak meg olyan értékhatárt, amely összeg alatt és / vagy felett nem fogadják el azt. Partner köteles biztosítani, hogy a Prémium Voucher birtokosát sem a készpénzzel, sem a készpénz- helyettesítő fizetési eszközzel vagy az ellenértéket egyéb módon kiegyenlítő más vásárlóval szemben nem éri hátrány.
Vásárló általi jogosulatlan vagy jelen ÁSZF-fel ellentétes felhasználással kapcsolatban a Kibocsátó harmadik személyek irányában a felelősségét kizárja.

III. ADATKEZELÉS
Az ügyfelek személyes adatait a Kibocsátó a személyiségi jogok védelme érdekében harmadik személy részére még sürgős esetben sem jogosult kiadni, kivéve a hatóság illetve bíróság részére történő kötelező tájékoztatás esetét.
Az önkéntes adatok megadását (pl.: név, cím, e-mail cím, stb.) a jogszabályoknak megfelelően kezeli. Kibocsátó a regisztráció során beszerzett adatokat – a nem saját érdekkörébe tartozó – harmadik félnek semmilyen formában nem adja át. Kibocsátó – bár minden elkövet a regisztráció során beérkezett adatok titokban maradásáért, nem felelős az adatok szoftverhiba vagy hardverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért.

Kibocsátó mindent elkövet, hogy számítógépes regisztrációs rendszerét biztonságosan működtesse. Az weboldalon történő nem megfelelő használatból, illetve működésképtelenségből vagy számítógépes vírusból, esetleg rendszerhibából, vagy késedelmes adattovábbításból, hackelésből, stb., eredő károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

IV. JOGVITA
Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései irányadóak.

Felek kötelezettséget vállalnak arra, hogy esetleges jogvitáikat elsősorban egyeztetés útján törekszenek rendezni. Amennyiben egyeztetésük nem vezet eredményre, úgy a jogviták eldöntésére a Polgári Perrendtartásról szóló törvény hatásköri és illetékességi szabályai az irányadók.

Elolvastam és bezárom

A Nyelvparádé programjai

A 18. Nyelvparádén ismét izgalmas programokkal várunk, melyeken ingyenesen részt vehetsz! Válogass a két napon át tartó előadások, bemutató órák, workshopok és kulturális programok színes kínálatából! Programtáblánk folyamatos feltöltés alatt!

IdőpontElőadás címeElőadó(k)Tartalma
A terem
12:00-12:50
Mit kell tudnom a nyelvi közvetítésről? - BME tolmács- és fordítóképzések, újdonságok
Dr. Fischer Márta - A BME Idegen Nyelvi Központ igazgatója
Blatt, liaison, konszek, chuchotage? Ha még nem hallottál ezekről, itt a helyed! Ebből az előadásból megismerheted a nyelvi közvetítés izgalmas világát, megtudhatod, mi fán terem az „aktív fül”, a vakkabinozás/némakabinozás, milyen bakikat követhet el a fordító, hány ezer oldalt fordítanak az EU-ban, és miért jó döntés, ha a fordító- és tolmácsképzést választod. Közérdekű, néhol humoros példákon keresztül kaphatsz betekintést a fordítás-tolmácsolás folyamatába, és megtudhatod, melyek azok a készségek és személyiségjegyek, amelyek a jó fordító/tolmács ismérvei, s amelyeket más munkakörökben is sikerrel kamatoztathatsz.
B terem
11:00-11:50
Bemutató óra 2-5 éves korig
Mészáros Szilvia
A Helen Doron English a gyermekek többféle érzékszervét egyszerre aktiváló természetes környezetet biztosít, melyben a kicsik korán elsajátíthatják az angol nyelv kiejtését, gyakorolhatják az első idegen szavak használatát és megalapozhatják angol szókincsüket.
A terem
14:00-14:50
Vizsgafelkészülés: tanfolyam helyett edzéstervvel
Rádai Péter (Euroexam)
A nyelvvizsgázók számára az Euroexam kínálja a legtöbb ingyenes felkészítő anyagot (elearning tanfolyam, vizsgatippek, heti gyakorlófeladatok, audió fájlok, stb.). Most ezeket 6 és 8 hetes „edzéstervekbe” rendeztük, melyekkel tökéletesítheted a vizsga által mért valós nyelvhasználati készségeidet is  vagyis két legyet üthetsz… Többféle feladatot kapsz minden héten, figyelembe véve a vizsgáig hátralévő időt. Ezeket aztán idődet és erődet szabadon beosztva teljesítheted. Gyere, és tudj meg minden részletet az edzéstervekről!
B terem
14:00-14:50
Régi érték, új mérték-Előadás az Origó szóbeli nyelvvizsgájáról
Dr. Katona Lucia, angol nyelvi oktató, vizsgáztató
Az ORIGÓ nyelvvizsgarendszer egyes elemei megváltoztak. A B2 szint bemutatásán keresztül ismertetjük mind az írásbeli nyelvvizsgára vonatkozó (2016 novemberétől bevezetett), mind pedig a szóbeli  nyelvvizsgát érintő (2017 szeptemberétől érvényes) változásokat, valamint ötleteket adunk a vizsgára való sikeres felkészüléshez.
A terem
15:00-15:50
BME nyelvvizsgák, újdonságok
Dr. Kiszely Zoltán a BME nyelvvizsgaközpont vezetője
Az előadás a BME nyelvvizsgarendszereinek 2016 novemberétől bevezetett változtatásainak fogadtatásáról szól. Az általános vizsgarendszerek (egynyelvű és kétnyelvű) beszédértés vizsgarészének eddigi igaz-hamis feladattípusát egy feleletválasztásos feladat váltotta fel, míg az íráskészség esetén az addigi egy helyett már két feladattal mérjük vizsgázóink nyelvtudását. Ezeken kívül megváltoztattuk a pontszámítás rendszerét a komplex vizsgára jelentkezés esetén. Az előadás vizsgázói visszajelzések és vizsgaeredmények tükrében elemzi, hogy a fenti változtatások milyen hatással voltak a vizsgáinkra.
A terem
16:00-16:50
Csapatban jobb! – A nyelviskolai oktatás előnyei
Pulai Ildikó (Nyelviskolák Szakmai Egyesülete, felnőttképzési szakértő, tanulmányi vezető)
Miért fizetnél nyelviskolai nyelvórákért, ha online ingyen is tanulhatsz? Talán épp azért, hogy releváns, megbízható tudás birtokába juthass, tapasztalt, képzett oktatóktól, akiket a nyelviskola már letesztelt. Vagy azért, mert a társak kellő motivációt adnak, hogy ne lustulj el! De lehet, hogy azért, mert az önálló nyelvtanulás nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik :-) Gyere el az előadásra, megmutatjuk neked a csapatban tanulás előnyeit, és kezedbe adunk néhány hasznos ötletet, praktikát, amely segítségével hatékonyabbá teheted a nyelvtanulásod!
B terem
16:00-16:50
Esélyegyenlőség az ECL nyelvvizsgán
Werner Réka
Ön, tanítványa, gyereke tanulási zavarral (diszlexia, diszgráfia) vagy tanulási nehézségekkel küzd? Szüksége van egy nyelvvizsgára? Mi a teendő ilyenkor? Kihez fordulhat? Milyen speciális eljárásmódra és vizsgafeltételekre számíthat, amennyiben az ECL vizsgaközpontot választja? Ezekre és hasonló kérdésekre adunk választ az előadás során.

A 18. Nyelvparádén ismét izgalmas programokkal várunk, melyeken ingyenesen részt vehetsz! Válogass a két napon át tartó előadások, bemutató órák, workshopok és kulturális programokon színes kínálatából! Programtáblánk folyamatos feltöltés alatt!

IdőpontElőadás címeElőadó(k)Tartalma
A terem
13:00-13:50
5 lépés a valódi üzleti nyelvtudásért
Csender Anikó
Neked is régi vágyad, hogy végre szorongás nélkül kommunikálj idegen nyelven a munkahelyeden? Az előadástól ne a csodát várd, mert az varázsütésre továbbra sem érkezik, de kaphatsz helyette 5 olyan tippet, amiket ha megfogadsz, közelebb repítenek majd a könnyen alkalmazható, használható üzleti nyelvtudáshoz!
A terem
15:00-15:50
A jövő szótára
Lázár Gábor
Aki szeretné megtudni, hogyan lehet befogni nyelvoktatás céljára a napenergiát, jó helyen jár. Ez a különleges szótár nem ábécésorrendben jeleníti meg a szavakat, hanem mesterséges intelligencia segítségével rendezi el őket úgy, hogy bemutassa a közöttük lévő nyelvtani kapcsolatokat.
B terem
11:00-11:50
Bemutató óra 5-9 éves korig
Mészáros Szilvia
A Helen Doron English a gyermekek többféle érzékszervét egyszerre aktiváló természetes környezetet biztosít, melyben a kicsik korán elsajátíthatják az angol nyelv kiejtését, gyakorolhatják az első idegen szavak használatát és megalapozhatják angol szókincsüket.


Helyszín

Megközelítés tömegközlekedéssel

Az M2es metró Széll Kálmán téri megállójától vagy a 4-es 6-os villamos Széna téri megállójától pár perc séta.

Megközelítés autóval

Parkolásra a környező utcákban, illetve a Mammut és a Millenáris Park mélygarázsában van lehetőség.

Akadálymentes rendezvény

A kiállítótér kerekesszékkel is látogatható.