Nyelvparádé Joker

 

Kiállítóink minden évben számos kedvezményt biztosítanak Neked, azonban idén csavartunk még egyet a dolgon, hogy a kedvedben járjunk! Szívesen részt vennél egy nyelvtanfolyamon jutányosabb áron? Vagy inkább egy akciós könyvcsomagra lenne szükséged, vagy szeretnéd felmérni ingyenesen milyen nyelvi szinten állsz? Nyelvvizsga előtt tennél egy ingyenes próbavizsgát? Esetleg mindezekre szükséged lenne? Jó helyen jársz!
Ha pedig a nyelvtanulás mellett a fotózás is érdekel, esetleg szívesen részt vennél közösségi programokon, vagy csak ennél egy jót, akkor is ki tudod használni kedvezményeinket!
Ehhez nem kell mást tenned, mint kiváltanod a Nyelvparádé Jokert, melynek árát többszörös értékben levásárolhatod az akcióban részt vevő kiállítók standjánál.

Elfogadóhelyek

Személyes adatok

Tétel

Nyelvparádé joker utalvány
2000 Ft  x  db
2000 Ft

Fizetési mód

Barion fizetés Barion

Feltételek

Elfogadom az ÁSZF-et

Pipálja ki az ÁSZF elfogadását!

Az ablak bezárásához görgessen le és fogadja el a feltételeket!

Általános Szerződési Feltételek

A Nyelvparádé Joker Elfogadásának Általános Szerződési Feltételei – továbbiakban: ÁSZF – szabályozza a Nyelvparádé (MEMO Rendezvényszervező Kft.) által kibocsátott Nyelvparádé Joker beváltásának feltételeit.

I. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK
1. Kibocsátó –MEMO Rendezvényszervező Kft. (székhely: 1085 Budapest, József krt. 69; Cg.: 01 09 947100; adószám: 22973485242 telefonszám: + 36 70 288 77 77), mely kizárólagos jogosultsággal rendelkezik a Nyelvparádé Joker kibocsátására a Nyelvparádé keretében. A Kibocsátó jogosult a Nyelvparádé Joker előállítására, forgalmazására és beváltására közreműködőt igénybe venni.
2. Nyelvparádé Joker – A Kibocsátó által online kibocsátott, nyomtatható utalvány, amely magyar forintban kifejezett értékkel bír. A Nyelvparádé Joker vásárlása online, a www.nyelvparade.hu weboldalon keresztül történik. A Nyelvparádé Joker megváltásával Vásárló a Nyelvparádé rendezvényen igénybe veheti a kiállítók extra ajánlatait, melyekről részletesen a rendezvény hivatalos weboldalán (www.nyelvparade.hu) tájékozódhat.
3. Vásárló – a Nyelvparádé Jokert megvásárló jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet, egyéni vállalkozó vagy magánszemély.
4.Partner – Kibocsátóval a Nyelvparádé Joker elfogadására szerződő jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet, egyéni vállalkozó vagy magánszemély.
5. Üzlet vagy Elfogadóhely – a Partner által a Nyelvparádén működtetett kiállítói stand, ahol a Partner szolgáltatása(i) ellenértékeként a Nyelvparádé Joker, mint fizetőeszköz elfogadása történik.
6. Felek – Kibocsátó és Vásárló együttesen
7. Utalványbirtokos – a Nyelvparádé Jokerrel fizető természetes személy.
8. Nyelvparádé Joker érvényessége – a Nyelvparádé Joker felhasználhatóságának határideje, mely a Nyelvparádé Jokeren kerül feltüntetésre.
9. Elfogadóhelyi Szerződés – Kibocsátó és Partner között jelen ÁSZF alapján írásban kötött megállapodás, melynek aláírásával a Felek kötelezettséget vállalnak az Elfogadóhelyi Szerződés, illetve annak elválaszthatatlan részét képező mellékletekben foglaltak betartására.

II. A NYELVPARÁDÉ JOKER IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI
A Nyelvparádé Joker igénylését követően Kibocsátó a megrendelést e-mailben igazolja vissza. A Nyelvparádé Joker igénybevételének feltétele a rendezvény idején, a rendezvény helyszínén kiadott utalvány bemutatása Elfogadóhely részére. Amennyiben az ügyfél a Nyelvparádé Jokert nem használja fel, úgy a Kibocsátótól az ügyfél semmilyen összeget illetve kártérítést nem követelhet.
Abban az esetben, ha a Kibocsátó által előre nem látható, általa nem befolyásolható, ellenőrzési körén kívül eső okok miatt (vis maior) a Nyelvparádé Joker igénybevételére nem kerülhet sor, úgy az ügyfél semmiféle pénzvisszatérítésre és kártérítésre nem jogosult.
Kibocsátó garantálja, hogy Partnerei elfogadják a Nyelvparádé Jokert a megjelölt szolgáltatási- és termékkörre. Kibocsátó és Partnerei nem jogosultak a Nyelvparádé Jokert sem részben sem teljes egészében készpénzre váltani, így különösen nem jogosultak annak értékéből készpénz formájában visszaadni.
Kibocsátó garantálja, hogy Partnerei az általuk értékesített termék, nyújtott szolgáltatás ellenértékéül a Nyelvparádé Jokert elfogadják és nem határoznak meg olyan értékhatárt, amely összeg alatt és / vagy felett nem fogadják el azt. Partner köteles biztosítani, hogy a Nyelvparádé Jokert birtokosát sem a készpénzzel, sem a készpénz- helyettesítő fizetési eszközzel vagy az ellenértéket egyéb módon kiegyenlítő más vásárlóval szemben nem éri hátrány.
Vásárló általi jogosulatlan vagy jelen ÁSZF-fel ellentétes felhasználással kapcsolatban a Kibocsátó harmadik személyek irányában a felelősségét kizárja.

III. ADATKEZELÉS
Az ügyfelek személyes adatait a Kibocsátó a személyiségi jogok védelme érdekében harmadik személy részére még sürgős esetben sem jogosult kiadni, kivéve a hatóság illetve bíróság részére történő kötelező tájékoztatás esetét.
Az önkéntes adatok megadását (pl.: név, cím, e-mail cím, stb.) a jogszabályoknak megfelelően kezeli. Kibocsátó a regisztráció során beszerzett adatokat – a nem saját érdekkörébe tartozó – harmadik félnek semmilyen formában nem adja át. Kibocsátó – bár minden elkövet a regisztráció során beérkezett adatok titokban maradásáért, nem felelős az adatok szoftverhiba vagy hardverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért.
Kibocsátó mindent elkövet, hogy számítógépes regisztrációs rendszerét biztonságosan működtesse. Az weboldalon történő nem megfelelő használatból, illetve működésképtelenségből vagy számítógépes vírusból, esetleg rendszerhibából, vagy késedelmes adattovábbításból, hackelésből, stb., eredő károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

IV. JOGVITA
Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései irányadóak.
Felek kötelezettséget vállalnak arra, hogy esetleges jogvitáikat elsősorban egyeztetés útján törekszenek rendezni. Amennyiben egyeztetésük nem vezet eredményre, úgy a jogviták eldöntésére a Polgári Perrendtartásról szóló törvény hatásköri és illetékességi szabályai az irányadók.

Elolvastam és bezárom

Elfogadóhelyek

Air Tourist

Air Tourist

10.000,- Ft értékű kupon, melyet az  általunk forgalmazott külföldi felnőtt nyelvtanfolyamra vagy ifjúsági nyelvi táborra lehet felhasználni, minimum 2 hetes foglalás esetén.

10 000 Ft kedvezmény

BEST English

BEST English

Ingyenes szintfelmérő és szaktanácsadás külföldi nyelvtanulással kapcsolatban.

Ingyenes szintfelmérés és szaktanácsadás

Converzum - a nyelvi közösségi tér

Converzum - a nyelvi közösségi tér

80% kedvezmény a közösségi programcsomagunk árából. Velünk izgalmas helyzetekben fejlesztheted nyelvtudásod! A programcsomag tartalma: közösségi társasjáték est, kommunikációfejlesztő meetup, táncos foglalkozás, nyelv és kultúra est.

8400 Ft kedvezmény

Converzum - a nyelvi közösségi tér

Converzum - a nyelvi közösségi tér

15 % kedvezmény a Flip Egyéni Kommunikációfejlesztő tanfolyam (7 hét)  árából + ajándék szókártya.

11 235 Ft  Ft (15% kedvezmény)

Converzum - a nyelvi közösségi tér

Converzum - a nyelvi közösségi tér

20 % kedvezmény a 40 órás kezdő vagy újrakezdő hétvégi tanfolyam árából. (Időpont: szombat: 9.00 – 12.15 1x4 óra, 10 hét ) + ajándék szókártyacsomag.

20% kedvezmény

EF

EF

5% kedvezmény az utazásokból.

5% kedvezmény

ECL

ECL

Vásárlás esetén +1 db választható ingyenes kiadvány a standról

Ingyenes kiadvány

Helen Doron Gyerekangol

Helen Doron Gyerekangol

A Nyelvparádé JOKER kedvezménykupon felmutatásával a 2017 őszén tanfolyamainkra beiratkozó diákok, 20 % kedvezményt kapnak az adott kurzushoz tartozó tananyagcsomagjaink árából! A kedvezményt országszerte már 92 helyszínen érvényesítheted! Angol nyelvoktatás gyerekeknek 3 hónapos kortól 19 éves korig! www.helendoron.hu

20% kedvezmény

Hangár Bistro

Hangár Bistro

2017. december 31-ig felhasználható 20% kedvezmény.

20% kedvezmény

International House Nyelviskola

International House Nyelviskola

Itthoni nyelvtanfolyamunkra 10-15-20% kedvezmény. Első tanfolyam 10%, ha utána folytatod és beiratkozol a következőre, akkor 15%, a harmadik tanfolyamon pedig már 20% kedvezményre tehetsz szert!  Az első tanfolyamra 2017 december 31-ig be kell iratkoznod, a tanfolyamokat folyamatosan végezned kell, hónapos kihagyások nélkül.

10-15-20% kedvezmény

International House Nyelviskola

International House Nyelviskola

Bármelyik külföldi nyelvtanfolyamból, amit az irodán keresztül foglalsz 2017-18-ban, kap 5% kedvezményt!

5% kedvezmény

Libra Books

Libra Books

Ingyenes Pearson középfokú írásbeli és szóbeli próbanyelvvizsga (egyeztetett időpontban).

Ingyenes próbanyelvizsga

Lingea

Lingea

A Nyelvparádé ideje alatt a Lingea Ügyes szótárak 40%-os kedvezménnyel vásárolhatóak.

40% kedvezmény

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

Nyelvtanároknak figyelem! 2.000.-Ft kedvezményt ajánlunk egy NYESZE Akadémia tréning részvételi díjából. A beváltás feltételeiről és a 2017-2018. évi programról érdeklődjön az Egyesület standjánál.

2000 Ft kedvezmény

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

10 % kedvezmény a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete tagiskoláinak tanfolyamaira. A beváltás feltételeiről érdeklődjön az Egyesület standjánál.

10% kedvezmény

Kaffeine Espresso Bar

Kaffeine Espresso Bar

Ugorj ki egy kávéra hozzánk! A rendezvény ideje alatt 15 % kedvezményt biztosítunk a kávés italokra. Címünk: Budapest, Lövőház u. 27, (5 percre a Millenáristól)

15% kedvezmény

Euroexam

Euroexam

20% kedvezmény a Euroexam International akkreditált vizsgáztatóképzés és módszertani továbbképzés árából – regisztráció a standnál http://www.euroexam.org/tanar-vagyok/akkreditalt-euroexam-tovabbkepzesek )

20 % kedvezmény

Euroexam

Euroexam

10.000 Ft kedvezmény a Euroexam Study Travel utazások árából + ingyenes részvétel a Villámtréningen

10 000 Ft kedvezmény

Euroexam

Euroexam

Eurocity felkészítő kiadvány vásárlása esetén egy tesztkönyvet adunk ajándékba – és fordítva :)

Ajándék tesztkönyv vagy felkészítő kiadvány

Euroexam

Euroexam

 A novemberi Euroexam vizsgára a helyszínen történő jelentkezés esetén ajándékba adunk egy Euroexam felkészítő vagy tesztkönyvet.

Ajándék Euroexam felkészítő vagy tesztkönyv

Maxim Könyvkiadó

Maxim Könyvkiadó

Összes nyelvkönyvünket 35%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a helyszínen, az akció már 1 db kötet vásárlása esetén is él!

35% kedvezmény

Maxim Könyvkiadó

Maxim Könyvkiadó

Grimm szótárak 35%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a helyszínen, már 1 db kötet vásárlása esetén is.

35% kedvezmény

NoVa Experience Nyelvi Utaztató

NoVa Experience Nyelvi Utaztató

Minimum 4 hetes külföldi nyelvtanfolyam esetén, 10.000 Ft KEDVEZMÉNY-ben részesülsz, PLUSZ egy meglepetés ajándékban! :) A kedvezmény 2018. március 31-ig vehető igénybe, a szabad helyek függvényében!

A részletekről érdeklődj standunknál!

10 000 Ft kedvezmény + ajándék

Nextfoto

Nextfoto

20% kedvezmény az alábbi workshopokra:

-Baba és gyermekfotózás workshop

-Modellfotózás workshop

-Tárgyfotó workshop

-Ételfotó workshop

-Aktfotó workshop

-Streetfotó workshop

-Esküvőfotó workshop

-Portréfotó workshop

-Éjszakai fotózás workshop

-Makro fotózás workshop

-Rendezvényfotózás workshop

-Természetfotózás workshop

-Stockfotó workshop


20% kedvezmény

Oxford University Press

Oxford University Press

Dominoes, angol könnyített olvasmányok akciós, 700 forintos könyv+CD csomagjait a Joker kuponnal rendelkezők 400 forintos áron vásárolhatják meg.

57% kedvezmény

Hungary Expert – a Tanárokért

Hungary Expert – a Tanárokért

A JOKER kártyával rendelkezők a Hungary Expert Tanártovábbképzés standján feliratkozhatnak az alábbi nyelvtanfolyamok sorsolására. A sorsolásra vasárnap 17 órakor kerül sor, az is részt vesz, aki nincs jelen – személyesen, utólag értesítjük.

1.       tanfolyam: 1 hetes általános angol (General English 25) Londonban, a Covent Garden központban. Részvétel 2018. január-március hónapban, napi beosztás hétfő-péntek 9:00-12:00 és 13:15-15:15. Minimum nyelvi szint A2, minimum életkor 16 év. Az ajánlat utazást és szállást nem tartalmaz. (Eredeti ár £385 + £95 regisztrációs díj)

2.       1 hetes intenzív angol (Accelerate course) Londonban, a Covent Garden központban. Részvétel 2018. január-március hónapban, napi beosztás hétfő-péntek 9:00-12:00 és 13:15-15:15. Minimum nyelvi szint B1, minimum életkor 18 év. Az ajánlat utazást és szállást nem tartalmaz. (Eredeti ár £375 + £95 regisztrációs díj)

3.       Ifjúsági tanfolyam: 1 hetes ifjúsági tanfolyam az IH Ellesmere junior kampuszán (8-17 éves diákok részére). Részvétel 2018. július 4-11. vagy augusztus 1-8. között. Az ajánlat tartalmazza a szállást és teljes ellátást, kirándulásokat és közös transzfert Manchester vagy Liverpool repterektől 10 és 19 óra közötti érkezés esetén.  (Eredeti ár £825 + £90 transzferdíj)

A programokra legkésőbb két hónappal a tervezett kezdési időpont előtt szükséges jelentkezni a www.tanartovabbkepzes.hu oldalán.

Sorsoláson való részvétel

YOURWAY

YOURWAY

100 000 Ft-os kedvezmény a YOURWAY nyelvi utaztató bármelyik programjából.

100 000 Ft kedvezményHelyszín

Megközelítés tömegközlekedéssel

Az M2es metró Széll Kálmán téri megállójától vagy a 4-es 6-os villamos Széna téri megállójától pár perc séta.

Megközelítés autóval

Parkolásra a környező utcákban, illetve a Mammut és a Millenáris Park mélygarázsában van lehetőség.

Akadálymentes rendezvény

A kiállítótér kerekesszékkel is látogatható.